Yerba Mate Kraus Gaucho 500 g. brez drobnih vejic

8,50

Yerba Mate Kraus Gaucho 500 g. brez drobnih vejic

Pridelovalci rastline za mate čaj Kraus obdelujejo zemljo v skladu z načeli in zahtevami trajnostnega kmetijstva, pri čemer si vedno prizadevajo za dolgoročno ohranjanje in rodovitnost tal na ekološki način.

Nasade rastline Kraus je moč najti na naslednjih območjih: Colonia Santo Domingo Savio, San Ignacio in provinca Misiones.

Pri proizvodnji uporabljajo edinstven sistem sušenja – s pretokom vročega zraka, ki ga proizvaja posredna toplota iz kotla. Rezultat te metode je izdelek brez dima, z blagim okusom in nežno aromo.

Mate čaj Kraus je povsem organski izdelek, brez pesticidov, fungicidov in herbicidov.

Zaradi drugačnih postopkov proizvodnje in sušenja brez dima ima čaj Kraus poseben vonj in okus v primerjavi z drugimi mate čaji.

Shranjevanje:

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Poreklo: Argentina

Teža: 500 g

Ni na zalogi

OPIS IZDELKA

Pridelovalci rastline za mate čaj Kraus obdelujejo zemljo v skladu z načeli in zahtevami trajnostnega kmetijstva, pri čemer si vedno prizadevajo za dolgoročno ohranjanje in rodovitnost tal na ekološki način. Nasade rastline Kraus je moč najti na naslednjih območjih: Colonia Santo Domingo Savio, San Ignacio in provinca Misiones. Pri proizvodnji uporabljajo edinstven sistem sušenja – s pretokom vročega zraka, ki ga proizvaja posredna toplota iz kotla. Rezultat te metode je izdelek brez dima, z blagim okusom in nežno aromo. Mate čaj Kraus je povsem organski izdelek, brez pesticidov, fungicidov in herbicidov. Zaradi drugačnih postopkov proizvodnje in sušenja brez dima ima čaj Kraus poseben vonj in okus v primerjavi z drugimi mate čaji.

Dostava in vračilo izdelkov

Opis