Filter Close
View as

Prikaz vseh 4 rezultatov

Page
1
/ 1
 • Playadito 1 kg.

  9.50
  Playadito z malimi vejcami 1 Kg. Zgodovina čaja Playadito sega v leto 1926, ko je skupina nemških priseljencev v provinci Corrientes ustanovila zadrugo Liebig in začela s proizvodnjo. Izdelek je hitro navdušil sladokusce, ki uživajo v tej argentinski tradiciji in iščejo okus, ki traja. Izdelek ne vsebuje glutena.
 • Playadito z drobnimi vejicami 500 g.

  5.20
  Zgodovina čaja Playadito sega v leto 1926, ko je skupina nemških priseljencev v provinci Corrientes ustanovila zadrugo Liebig in začela s proizvodnjo. Izdelek je hitro navdušil sladokusce, ki uživajo v tej argentinski tradiciji in iščejo okus, ki traja. Izdelek ne vsebuje glutena.
 • Taragüí 500 g

  5.50
  Yerba mate  Taragüí. 500 g. Taragüi je gvaranska beseda, ki se v španščino prevaja kot »Corrientes«, provinca v Argentini. Ime je dobil torej po deželi, kjer ga pridelujejo, danes pa gre za vodilni mate čaj na argentinskem trgu. Od leta 1924 ga gojijo, nabirajo in pripravljajo strokovnjaki družbe Establecimiento Las Marías. Ta čaj z vejicami ima intenziven in pristen okus, ki mu daje edinstven karakter. Klasika med vodilnimi argentinskimi znamkami mate čajev.    
 • YERBA MATE TARAGUI S PASIJONKO 500 gr.

  6.00

  YERBA MATE TARAGUI S PASIJONKO

  Poln okus in intenzivnost Taragüíja v kombinaciji s kislino tropske pasijonke in svežino pomaranč. Harmonični mešanici zelišč, ki prihajajo z različnih geografskih območij argentinskega ozemlja in so nabrana v različnih obdobjih, sta dodana eksotična aroma pasijonke in osvežujoč okus pomaranče.

  Taragüi je najbolj priljubljen mate čaj v Argentini, ki ga proizvaja podjetje Las Marías v provinci Corrientes. Od leta 1924 ga gojijo, nabirajo in pridelujejo pristni strokovnjaki. Ima edinstven značaj, ki ga odlikuje intenziven in pristen okus.

  Uživamo ga lahko kot tradicionalni mate (z vročo vodo), izjemno okusen pa je tudi kot tereré (s hladno vodo).

  Poreklo: Argentina

  Teža: 500 gr